Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

JAUNĀS BURBERRY, MY BURBERRY SIEVIEŠU SMARŽAS!


Sievietes, meitenes, dāmas un lēdijas var sarosīties, jo Burberry piedāvā pavisam jaunu aromātu! Ja esi izsmalcinātu aromātu cienītāja, tad jaunais Burberry aromāts My Burberry noteikti iekļūs Tavu smaržu topā.  Jau prognozēts, ka tas iekļūs 10 pieprasītāko luksusa skaistumpreču sarakstā. Ja arī Tu vēlies savā īpašumā tik ekstravagantu un noteikti, arī pieprasītu aromātu, nekavējies, un iegādājies to jau tulīt! Tikai šobrīd My Burberry atradīsi 1a.lv par iepazīšanās cenu.

My Burberry aromāta iedvesma smelta no Londonas dārzu smaržas pēc lietus, un, protams, arī no Burberry trenča kulta. Burberry jaunā aromāta parfimērs iedvesmojoties no Londonas dārziem, izveidojis vieglu un sulīgu aromātu, apvienojot visas sajūtas, kas rodas pēc lietus – ziedu smarža, sulīgs mitrums, augsne un zeme. Tas ir Londonas vieglums – mākoņi, mitrums, lietus un ziedi. Jaunais aromāts sevī apvieno klasiku un tradīcijas ar radošumu.  Smaržas radītas dažādo tilpumos – 30 ml, 50 ml, 90 ml un 900 ml. Jā, Tu izlasīji pareizi – 900 mililitri ar izsmalcinātu aromātu! Jaunais aromāts ieguvis arī medus bēšu pudelīti, kas atgādina trenča detaļu, kas noslēgta ar biezu pogu, savukārt ap pudelīti apsietā auduma lente simbolizē angļu austo gabardīna audumu, ko Thomas Burberry radījis vairāk kā pirms 100 gadiem.

Ja Londonas dārzi pēc lietus jau tagad ir Tevi pievilinājuši, uzzini kādus aromātus sevī slēpj smaržas! My Burberry aromāta augšējās notis izstaro saldu puķu zirni un bergamontu, sirds notī viz frēzijas, zeltainas cidonijas un ģerānijas, bet pamata notī paslēpušās rozes – Damaskas roze un simtlapu roze. Šāds aromāts lieliski piestāvēs gan jaunām un radošuma alkstošām meitnēm, gan pieredzējušām un klasisku vērtību mīlētājām. Burberry ar šādu aromātu apgrozībā laiž ne tikai smaržas, parfimērijas ūdens koncentrācijā, bet arī trīs dažādus ķermeņa produktus. Dezodorants, ķermeņa sprejs un ķermeņa eļļa. My Burberry aromāts vai ķermeņa kopšanas līdzekļi būs lieliska dāvana gan sev pašai, gan māsai, mammai vai dreudzenei. Pasteidzies un iegāgājies aromātu, pirms to izdarījis kāds cits!

10.04.2015
Autors: Valdis Zariņš