Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

Dāvana vīrietim – kā atrast atbilstošāko jebkuriem svētkiem?

Foto: Pixabay.com/Bob_Dmyt
 
Arī vīrieši novērtē to, ka viņiem tiek dāvinātas dāvanas, jo tādā veidā otrs cilvēks apliecina savas rūpes, cieņu un mīlestība. Taču saprotam, ka īstās dāvanas meklējumi var izrādīties patiesi sarežģīts uzdevums. It sevišķi gadījumos, kad vīrietis savas vēlmes ir paturējis noslēpumā.
 
Ja tev nav ideju, ar ko pārsteigt un iepriecināt, mēs esam apkopojuši vairākas dāvanu idejas, kas noderēs jebkuriem svētkiem. Kāda no tām pavisam noteikti spētu sagādāt prieku arī tavam draugam, vīram, tētim, brālim vai kādam citam vīriešu kārtas pārstāvim. 

Dāvana vīrietim: kad nepieciešama? 

Lai arī nereti vīrieši mēdz atrunāties, ka viņiem neko nevajag, patiesībā ikviens cilvēks augstu novērtē to, ka otrs ir par viņu atcerējies un sarūpējis patīkamu pārsteigumu. Vīriešiem, tāpat kā sievietēm, dāvanas saņemšana dažādos svētkos – Ziemassvētkos, Jaunajā gadā, dzimšanas dienā, Valentīndienā u. c. – ir nozīmīgs un jauks notikums.
 

Pirms dāvini – ņem vērā 

Lai nenošautu greizi un izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem, kad sarūpētā dāvana vīrietim īsti neiet pie sirds, taču viņam to vienalga nākas pieņemt pieklājības pēc, pirms iegādājies kādu konkrētu lietu, vispirms izvērtē šādus faktorus: 
  • Vecums – cilvēkiem dažādos vecuma posmos var būt atšķirīgas intereses un dzīves skatījums, tādēļ lūkojies pēc tādas dāvanas, kas būtu atbilstoša ne vien vīrieša dzīvesveidam, vēlmēm un interesēm, bet arī vecuma posmam.
  • Kas tev ir dāvanas saņēmējs – iespējams, tēti, brāli, vīru vai kādu citu tuvu radinieku vēlēsies iepriecināt ar īpaši pārdomātu dāvanu, kurā ietverta kāda nozīme. Savukārt, darba kolēģi vēlēsies pārsteigt, piemēram, ar kādu universālāku dāvanu.
  • Intereses un hobiji – noskaidro, ko vīrietim patīk darīt brīvajā laikā, kādas ir viņa iecienītākās aktivitātes. Šādā veidā būs iespējams piemeklēt tādu dāvanu, kas patiesi viņam patiks un būs nozīmīga.
Jo vairāk zināsi par pašu personu, kuru vēlies iepriecināt svētkos, jo skaidrāk apjautīsi, ko tieši dāvināt. Gadījumos, kad tev nav absolūti nekādu ideju, nebaidies vīrietim pavaicāt, kas ir tas, ko viņš labprāt vēlētos no tevis saņemt dāvanā.

Dāvanu idejas dažādiem svētkiem

Esam apkopojuši praktisku, oriģinālu un universālu dāvanu idejas, lai tu varētu gūt iedvesmu, izvēloties īsto vīrietim, kuru vēlies iepriecināt svētkos. 
 

Praktisku dāvanu idejas 

Praktiskas dāvanas vienmēr iepriecina un to izvēlē ir grūtāk kļūdīties. Vīrieši ir praktiski cilvēki, kuri novērtē lietas ar jēgu un reālu to pielietojumu. Dāvinot ikdienā nepieciešamas un noderīgas dāvanas, vari nešaubīties – tās tiks liktas lietā. 

1. Mugursoma 

Foto: Pexels.com
 
Kvalitatīva un ergonomiska mugursoma būs ļoti praktiska dāvana vīrietim, kuram patīk būt kustībā un daudz pārvietoties.
 
Neviens pārgājiens vai ceļojums nav iedomājams bez mugursomas, kurā kompakti un ērti savietot visu nepieciešamo. Turklāt, soma būs arī foršs aksesuārs – atliek tikai izvēlēties vīrieša stilam un gaumei atbilstošāko. 

2. Matu un bārdas trimmeris

Foto: Unsplash.com/Andrea Donato
 
Akurāts un sakopts koptēls ne vien atstāj labu pirmo iespaidu, bet veido arī pozitīvu un patīkamu priekšstatu par pašu personu. Matu un bārdas trimmeris noderēs vīrietim, kuram patīk pašam uzņemties rūpes par sava ārējā izskata sakopšanu.
 
Trimmeri matu griešanai un apmatojuma likvidēšanai var iegādāties gan kā atsevišķu ierīci, gan arī kā papildrīku jau esošam elektriskajam skuveklim.

3. Masažieris

Foto: Pexels.com/Tima Miroshnichenko
 
Vēl viens no praktisku dāvanu variantiem ir ķermeņa masažieris, kas mazina muskuļu saspringumu, palīdz atbrīvoties no stresa un vienlaikus sniedz relaksāciju.
 
Šādu dāvanu pavisam noteikti novērtēs vīrietis ar saspringtu dzīves ritmu. Cilvēkam, kura ikdiena ir ļoti aizņemta, ne vienmēr atliek laiks, lai dotos uz masāžas salonu, tāpēc šāda veida ierīce būs lieliska izvēle. 
 

Oriģinālu dāvanu idejas

Nebaidies pārsteigt vīrieti ar oriģinālu vai asprātīgu dāvanu. Tā ne vien raisīs pozitīvas emocijas, bet noteikti arī paliks atmiņā. Nebaidies sarūpēt arī pašdarinātu dāvanu. Tai vienmēr būs papildus pievienotā vērtība un nozīme. 

1. Drons

Foto: Pexels.com
 
Drons jeb neliela izmēra bezpilota gaisa kuģis būs atbilstoša dāvana vīrietim, kuru aizrauj jaunākās tehnoloģijas un elpu aizraujoši skati no putna lidojuma. Ja dāvanas saņēmējs iepriekš nav vadījis dronu, ieteicams izvēlēties ierīci, kas aprīkota ar GPS, tādējādi samazinot sadursmju riskus ar dažādiem objektiem.
 
Savukārt, jomas profesionālis – fotogrāfs un/vai video filmētājs – būs priecīgs dāvanā saņemt tādu bezpilota lidaparātu, kas aprīkots ar augstas izšķirtspējas kameru, iebūvētu atmiņu un ilgāku baterijas lietošanas laiku. 

2. Galda spēles

Foto: Pixabay.com/MorningbirdPhoto
 
Galda spēles, visnotaļ, ir vērtīga dāvana. Turklāt, to piedāvājums ir tik plašs, ka būs iespējams atrast katra gaumei un interesēm piemērotāko. Galda spēļu spēlēšana ir lieliska aktivitāte, kur vienlaikus iespējams asināt prātu un kvalitatīvi pavadīt laiku iemīļoto cilvēku kompānijā.
 
Ja vēlies vīrietim uzdāvināt unikālu galda spēli, kāda nebūs nevienam citam – izgatavo to pats(-i)! Dažādas interesantas idejas asprātīgām spēlēm atradīsi internetā.

3. Gadžeti, ierīces

Foto: Pixabay.com/niekverlaan
 
Ja vīrietis ir mūsdienu tehnoloģiju cienītājs un bez tām vairs nevar iztēloties savu ikdienu, gadžeti, ierīces un to aksesuāri būs dāvana, ko viņš pavisam noteikti nesmādēs.
 
Ja esi ar mieru dāvanai atvēlēt lielāku naudas summu, pārsteidz vīrieti, piemēram, ar jaunu planšetdatoru, viedpulksteni vai kādu citu ierīci. Pirms tam gan noskaidro, kas viņam būtu patiešām vajadzīgs.
 

Dāvanu idejas atbilstoši hobijam

Ja tu labi pazīsti dāvanas saņēmēju un zini, kas ir viņa hobiji, sarūpē to pilnveidei atbilstošu dāvanu. Vīrietis būs patīkami pārsteigts, turklāt augstu novērtēs tavas pūles un priecāsies, ka pazīsti viņu pietiekami labi, lai būtu lietas kursā par to, kas viņam patīk. 

1. Trenažieris

Foto: Pexels.com/Julia Larson
 
Vīrietim, kuram fizisko aktivitāšu lomai ir būtiska nozīme dzīvē, noderēs mājas trenažieris. Ierīce neaizņem pārāk daudz vietas, toties sniedz būtisku ieguldījumu aktīva dzīvesveida veicināšanā un fiziskās formas uzturēšanā.
 
Vīrietis ar sportiskajām aktivitātēm varēs nodarboties jebkurā sev ērtā brīdī, turklāt tās būs viegli apvienot arī ar citām nodarbēm.

2. Grils

Foto: Pexels.com/Veyko
 
Grils dāvanā patiks tiem vīriešiem, kuriem ēst gatavošana un jaunu recepšu izmēģināšana patiesi aizrauj. Piemēram, elektriskais grils būs īpaši piemērots lietošanai ziemas periodā, kad ir vēlme nobaudīt grilētu ēdienu, bet, lai to pagatavotu, nevilina doma uzturēties ārā aukstumā.
 
Šāda veida ierīces ir kompaktas, pie tam iecienīto maltīti vai kādus jaunus ēdienus ir iespējams pagatavot turpat virtuvē – bez sadūmojuma vai kādām citām neērtībām. Šādu dāvanu atzinīgi novērtēs arī pārējie ģimenes locekļi.

3. Spēļu konsole

Foto: Pexels.com/JESHOOTS.com
 
Spēļu konsole būs piemērota dāvana vīrietim, kuram brīvajā laikā patīk nodoties dažādu videospēļu spēlēšanai. Taču pirms izdari izvēli par labu šai ierīcei, noskaidro, cik liels videospēļu cienītājs ir dāvanas saņēmējs. Piemēram, stacionārā spēļu konsole ir jaudīgāka.
 
Tā ļauj spēlēs iesaistīties visai ģimenei un draugiem. Savukārt, rokas konsole ir neliela izmēra, to ir iespējams paņemt visur līdzi, tādējādi brīvajos brīžos, piemēram, braucot autobusā, arī var spēlēt spēles.  
 

Universālu dāvanu idejas

Šīs kategorijas dāvanas būs lieliska ideja gan situācijās, kad īsti nezini, ko dāvināt, gan arī brīžos, kad vēlies iepriecināt, piemēram, mīļoto cilvēku vai kolēģi, jau zinot, ka viņam tevis sarūpētā dāvana patiks. 

1. Ķermeņa kopšanas līdzekļi

Foto: Pexels.com/Polina Kovaleva
 
Rūpes par savu ķermeni ikdienā ir ļoti būtiskas. Tās raisa ne vien pozitīvas izjūtas, bet veicina arī psihoemocionālo labsajūtu. Ķermeņa kopšanas līdzekļi būs noderīga dāvana vīrietim, it īpaši tad, ja zini viņa gaumi. Šāda dāvana patīkami pārsteigs un vīrietis novērtēs tavas pūles.

2. Smaržas

Foto: Pexels.com/Fidel Hajj
 
Mēdz teikt, ka katram cilvēkam ir savas smaržas, kas piestāv un savā veidā veido arī personību. Ja tavs vīrietis jau ir atradis savu īsto parfīmu un lieto to jau ilgstoši, tad šajā gadījumā tev būs vieglāk piemeklēt atbilstošāko dāvanu.
 
Taču nebaidies arī riskēt, uzdāvinot tādas smaržas, kas iepriekš nav lietotas. Ir taču nozīmīgi reizi pa reizei ieviest ikdienā jaunas pārmaiņas.

3. Dāvanu komplekts

Foto: Pexels.com/Karolona Grabowska
 
Dāvanu komplekts, kurā iekļauti vairāki kopjošās kosmētikas produkti, būs vērtīga dāvana vīrietim, kuram patīk rūpēties par savu izskatu un labsajūtu. Pārsteidz viņu ar kvalitatīvu pēcskūšanās losjonu, dušas želeju vai matu šampūnu. Tāpat pamudini vīrieti ik pa laikam nodoties SPA cienīgiem rituāliem, jo arī tas ir viens no veidiem, kā mazināt stresu un  relaksēties. 
 
Ja tev jau ir skaidrs, kādu dāvanu izvēlēties tuvā cilvēka iepriecināšanai vai arī vēl esi vairāku ideju izvērtēšanas procesā, ielūkojies mūsu interneta veikalā. Tur plašā klāstā atradīsi gan tās dāvanu idejas, ko jau pieminējām rakstā, gan arī vēl daudz ko citu.
Tualetes ūdens Dolce & Gabbana The One For Men, 150 ml

Tualetes ūdens Dolce & Gabbana The One For Men, 150 ml

87,70 € / gab.
128,90 / gab.
Tiek pārdots gab.:
1 gab. – 0.15 l, 1 l – 859,33 €
Spēļu konsole Microsoft XBOX Series S, USB 3.1 / HDMI / Wi-Fi, 512 GB

Spēļu konsole Microsoft XBOX Series S, USB 3.1 / HDMI / Wi-Fi, 512 GB

242,24 / gab.
Tiek pārdots gab.:
1 gab. – 1.0 gab., 1 gab. – 279,00 €
Pieejama noliktavā
Matu griešanas mašīna Philips MG3730/15

Matu griešanas mašīna Philips MG3730/15

29,99 / gab.
Tiek pārdots gab.:
1 gab. – 1.0 gab., 1 gab. – 29,99 €
Pieejama noliktavā
0 € uz pakomātu