Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

SIEVIEŠU ROKAS PULKSTEŅI: ZĪMOLU GIDS


Rokas pulksteņi jau izsenis bijuši vieni no iecienītākajiem aksesuāriem – tie ne tikai lieliski papildina stilu, bet arī pilda praktisku funkciju, proti, rāda laiku, datumu un citu informāciju atkarībā no konkrētā modeļa. Taču vai zini, kādus pulksteņus piedāvā izplatītākie zīmoli, piemēram, “Casio”, “Citizen”, “Q&Q” un citi? Par to – šajā bloga rakstā!

“Casio” – japāņu kvalitāte par patīkamu cenu
1946. gadā Japānā dibinātā kompānija saviem klientiem piedāvā ne tikai pulksteņus, bet arī kalkulatorus, fotokameras, mobilos telefonus un pat mūzikas instrumentus. Lai gan viens no zināmākajiem un nu jau par klasisku vērtību dēvējamais “Casio Classic” pulkstenis, kā arī liela daļa pārējo modeļu izceļas ar savu elektronisko izskatu, “Casio” piedāvā arī klasiskā stilā ieturētus rokas pulksteņus.

Viens no pēdējā laika iecienītākajiem “Casio” pulksteņiem ir “G-Shock”, kuri, lai gan pēc būtības paredzēti aktīva dzīvesveida piekritējiem un militāristiem, kļuvuši par ļoti populāru izvēli arī ikdienas lietošanai.

“Citizen” – apskaužama precizitāte
Ja esi punktuāla un vienmēr gribi zināt, cik ir precīzs laiks, japāņu “Citizen” rokas pulksteņi ir kā radīti Tev! Proti, pulksteņi no “Atomic Timekeeping” sērijas saņem radio signālus no atompulksteņa, lai vienmēr parādītu pilnīgi precīzu laiku – pieļaujamā novirze ir 1 sekunde… 100 000 gados! Atsevišķi “Casio” modeļi arī paši spēj noteikt, kurā laika zonā atrodies un rādīt attiecīgo laiku.

Savukārt “Eco-Drive” pulksteņi patiks tiem cilvēkiem, kuri nevēlas regulāri mainīt rokas pulksteņu baterijas – tajos atrodas saules panelis, kas telefonu uzlādē ar saules enerģiju. Taču neuztraucies – arī tad, ja esi klasisku vērtību un stila cienītāja, atradīsi piemērotu “Casio” pulksteni “Independent Watches” sērijā!

“Q&Q” – pulksteņi, kurus pamanīs
Lai gan “Q&Q” pulksteņus ražo “Citizen”, tie tiek nošķirti kā atsevišķs zīmols, un iemesls ir pavisam vienkāršs – to dizains ir visai atšķirīgs, un, kā vēsta “Q&Q” mājaslapā esošā informācija, uzņēmuma mērķis ir piedāvāt kvalitatīvus pulksteņu par patīkamu cenu.
 
Pieminēšanas vērta ir “Q&Q Smile Solar” līnija – tajā esošajiem pulksteņiem nav nepieciešams mainīt bateriju, kā arī tie ir izgatavoti no otrreiz pārstrādātiem materiāliem, savukārt daļa no ienākumiem, kas tiek gūta no šo pulksteņu pārdošanas, tiek veltīta labdarībai. Tādēļ, ja esi uz Tu ar zaļu un atbildīgu dzīvesveidu, “Q&Q Smile Solar” pulksteņi pavisam noteikti ir pareizā izvēle!

“Ovi Watch” – vietējais produkts
Ja esi patriote un vēlies atbalstīt vietējos zīmolus vai arī Tevi uzrunā dabiski materiāli un nedaudz atšķirīgs dizains, vērts ielūkoties “Ovi Watch” piedāvājumā – še pulksteņi tiek radīti tepat Latvijā, Liepājā, un tie ir visai unikāli, pateicoties izmantotajam materiālam, proti, tie tiek izgatavoti no koka.
 
Turklāt pulksteņi ieguvuši labu slavu arī ārpus mūsu valsts robežām – vietne “WatchBandit” tos ierindojuši koka pulksteņu zīmolu TOP 10, un “Ovi Watch” produkciju izvēlas cilvēki no visas pasaules.
Ja arī Tevi interesē pievilcīgi sieviešu rokas pulksteņi, ielūkojies mūsu piedāvājumā! 
28.06.2018
Autors: Valdis Zariņš