Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

VAI VĒLIES IEGĀDĀTIES BABY BORN?


Baby Born lelle ir teju kā īsts mazulis, tādēļ rūpes par to bērniem sagādā divtik lielu prieku. Šī interaktīvā rotaļlieta patiks gan pirmsskolas, gan sākumskolas vecuma meitenēm, tādēļ uzzini vairāk, kādas funkcijas prot Baby Born!
 
IESPĒJA ATTĪSTĪT IZTĒLI
Baby Born lelle prot deviņas funkcijas:
 
* kustināt rokas, kājas un galvu;
* dzert no pudelītes;
* ēst;
* aizvērt acis un daudz ko citu.

Pateicoties šīm Baby Born funkcijām, bērni apgūst sociālās prasmes, atbildības izjūtu. empātiju, kā arī rūpes un saziņu.

Spēlēšanās kļūst interesantāka un ļauj attīstīt bērna iztēli, piemēram, liekot domāt, kādēļ Baby Born sāka raudāt, kad mazulim doties diendusā, un kad jānomaina autiņbiksītes. Rotaļas ar lellēm nekad vēl nebūs bijušas tik jautras un izglītojošas.

Lai meitiņai būtu vēl interesantāk, noderēs arī dažādi aksesuāri, kas nepieciešami ikvienam mazulim. Kādi tie ir?

IEGĀDĀJIES BABY BORN INTERNETĀ
Mūsu viedveikalā vari izvēlēties starp Baby Born meitenīti vai zēnu, kā arī dažādus mazuļiem noderīgus aksesuārus:
 
* pārnēsājamo sēdeklīti;
* apģērbu un apavus;
* gulēšanas somu;
* vannošanās piederumus;
* peldēšanās piederumus;
* ratiņus un daudz ko citu, lai lellei nodrošinātu pilnvērtīgu aprūpi.

Lielākas meitenes apģērbu var uzšūt arī pašas, izmantojot auduma gabalus vai pārveidojot savus krekliņus. Mazulim noteikti būs vajadzīgs:

* bodijs;
* cepurīte;
* jaka;
* bikses vai svārki;
* apavi;
* sedziņa.

Liels būs Tavs pārsteigums redzot, cik ātri lelle kļūst par bērnu iemīļotāko rotaļlietu un ceļa biedru arī kopīgos ģimenes izbraucienos.

Ar Baby Born lelli mazās māmiņas var:

* gatavot ēst – mazulim ir nepieciešams pilnvērtīgs uzturs, tādēļ meitenēm jāiemācās pagatavot veselīgu un mazuļiem piemērotu putru;
* doties pastaigā – lai elpotu svaigu gaisu, izkustētos un izmēģinātu spēļu ratus;
* nomainīt autiņbiksītes – Baby Born lelle prot iet uz podiņa, bet dažreiz tam nepieciešams arī nomainīt autiņus;
* saklāt gultu – lellei vajadzīgs miegs, tādēļ tai jāiekārto mīksta gultiņa ar spilvenu, palagu un segu, ko ikreiz vajadzēs saklāt;
* mazgāt veļu – gluži tāpat kā ikvienam mazulim, arī Baby Born drēbītēm vienmēr jābūt tīrām, tādēļ mazajai mammai jāiemācās veļu izmazgāt;
* stāstīt pasakas vai dziedāt dziesmas – kad mazulim būs jādodas pie miera, tas labprāt klausīsies aizraujošā pasakā vai šūpuļdziesmā;
* iemācīties apģērbt citus – Baby Born lelle jāsaģērbj gan dodoties pastaigā, gan ejot gulēt un spēlējoties, tādēļ jāizvēlas piemērots apģērbs – lai nebūtu pārlieku karsti vai auksti.

Lūk, Baby Born iemāca patiesi daudzas prasmes, kas ir būtiskas bērna attīstības procesā. Ja vēlies lelli uzdāvināt arī savai meitiņai, iegādājies to 1a.lv sev ērtā laikā bez nogurdinošas gaidīšanas rindā pie kasēm, un saņem pasūtījumu pie namdurvīm!

26.11.2017
Autors: Valdis Zariņš