Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

VAI ZINI, KURŠ MACBOOK IR PIEMĒROTĀKAIS TIEŠI TEV?


Ja vēlies MacBook, izvēle nemaz nav tik liela, jo kopumā pieejami trīs dažādi modeļu atzari – MacBook, MacBook Air un MacBook Pro. Taču vai zini, ar ko tie atšķiras? Lasi tālāk un noskaidro!

MacBook Air – neliels laptops par pievilcīgu cenu
MacBook Air galvenā priekšrocība ir to nelielā cena un izmēri, tāpēc šie datori patiks tiem, kuri vēlas nelielu, ērti pārnēsājamu portatīvo datoru. Tiem ir 13.3 collu ekrāns, un to korpuss ir vien 1.7 cm biezs, bet svars – 1.35 kg. Šobrīd gribētājiem pieejami divi dažādi MacBook Air modeļi – abi ir aprīkoti ar Intel Core i5 procesoru, 8 GB portatīvo atmiņu un Intel HD Graphics 6000 iebūvēto video karti, kā arī baterijas darbības laiku līdz pat 12 stundām. Atšķirība ir tikai vienā parametrā – cietā diska ietilpībā. Lētākajā modelī iebūvēts 128 GB SSD disks, savukārt, ja ar šādu apjomu nepietiek, vari izvēlēties 256 GB modeli.

Izvēlies MacBook Air, ja: gribi nelielu un cenas ziņā izdevīgāko Apple laptopu, ar kuru sērfot internetā, klausīties mūziku, skatīties video un filmas, kā arī veikt citas salīdzinoši vienkāršas darbības. MacBook Air īpaši iecienījuši studenti un pašnodarbinātas personas.

MacBook Pro – bezkompromisa jauda
MacBook Pro ir produkts no augstākā plaukta – tam ir gan ļoti jaudīgas komponentes (tās gan mainās atkarībā no konkrētā modeļa), gan Retina displejs, kas piedāvā īpaši augstu izšķirtspēju, lai uz ekrāna redzamais būtu maksimāli dzidrs. Atsevišķiem jaunākajiem MacBook Pro modeļiem ir arī inovatīvā Touch Bar skārienjosla, kas iebūvēta tastatūrā un palīdz vēl ātrāk veikt nepieciešamās darbības un piekļūt dažādiem rīkiem, savukārt skaļruņi veidoti tā, lai tiem būtu īpaši plašs diapazons un jaudīgi basi, ļaujot bez problēmām tos izmantot gan izklaidei, gan darbam.

Izvēlies MacBook Pro, ja: Tev nepieciešams vizuāli pievilcīgs un viegls, bet tajā pašā laikā – ļoti jaudīgs portatīvais dators, ar kuru iespējams veikt pašus sarežģītākos uzdevumus.

MacBook – tiem, kuri vienmēr ceļā
MacBook laptopi savukārt izceļas ar savu pavisam nelielo izmēru un svaru – tie sver nepilnu kilogramu (920 gramus), un tiem ir 12 collu Retina displejs, kas šos datorus padara ļoti ērti pārnēsājamus, kā arī tos vienkārši izmantot, piemēram, sabiedriskajā transportā vai lidmašīnā. Arī baterijas darbības laiks ir gana iespaidīgs, proti, ar vienu uzlādi MacBook spēj darboties līdz pat 10 stundām. Savukārt par veiktspēju parūpējas Intel Core procesors un 8 GB vai 16 GB operatīvā atmiņa, bet cietā diska ietilpība ir vai nu 256 GB, vai 512 GB.

Izvēlies MacBook, ja: vajadzīgs patiešām portatīvs laptops, kuru iespējams izmantot vienmēr un visur.

Ne velti MacBook portatīvie datori ir tik izplatīti – tie vienmēr izceļas ar lielisku dizainu, modernām inovācijām un kvalitatīvām komponentēm, kas ļaus nodoties gan atpūtai, gan kārtīgam darbam. Ja arī Tu vēlies, piemēram, MacBook Air datoru, iegādājies to viedveikalā 1a.lv – mēs esam oficiālais Apple produktu pārdevējs!
 
25.06.2018
Autors: Valdis Zariņš