Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

WHITE GLO BALTINOŠĀS ZOBU PASTAS TAVAM SKAISTUMAM


Dzelteni zobi nepavisam nav pievilcīgi, tomēr mūsdienās tā vairs nav problēma, ar ko būtu jāsadzīvo. Ja daba nav devusi baltus zobus, tad ir iespējami vairāki risinājumi, tai skaitā higiēnista apmeklējums vai pat zobu balināšana ārsta kabinetā. Tomēr, ja Jūsu zobi ir jutīgi, tad šāda veida procedūras ilgtermiņā nodarīs vairāk slikta nekā laba. Kādi ir risinājumi? Mums ir atbilde – baltinošās zobu pastas!

Kāda ir panākumu atslēga baltiem zobiem?

Skaists smaids ir panākumu atslēga, tādēļ par to ir attiecīgi jārūpējas. Ja nevēlaties veikt drastiskas procedūras, tad mūsu piedāvājumā atradīsi White Glo Professional Choice zobu pastas, kas ir ierindojušās efektīvāko zobu baltināšanas līdzekļu augšgalā. Iekļaujot savā ikdienas zobu tīrīšanas rituālā White Glo Professional Choice zobu pastas, jau pēc neilga laika pamanīsiet pozitīvas izmaiņas:

  • Jūsu zobi kļūs par pāris toņiem gaišāki;
  • šī ražotāja zobu pastas ir paredzētas arī jutīgiem zobiem;
  • zobu pastu var lietot ikdienā, turklāt ilgstošu laika periodu.

Pirms dodaties uz zobu higiēnista kabinetu, izmēģiniet baltinošās zobu pastas, jo varbūt iemesls nav iedzimti dzeltenīgi zobi, bet gan Jūsu uzturs un dažādi ikdienas paradumi.

Kas zobus padara dzeltenus?

Dažkārt maldīgi tiek uzskatīts, ka dzelteni zobi ir nekoptības pazīme, tomēr tā nebūt nav. Pat vistīrīgākajiem cilvēkiem zobi mēdz būt iedzeltenā nokrāsā, bet kādēļ tas tā ir? Iemesli tam var būt daudz un dažādi:

  • gēni un vecums. Tāpat kā acu vai matu krāsa, arī zobu krāsa var būt iedzimta. Galvenokārt to nosaka emaljas biezums – jo tā ir biezāka, jo zobi ir baltāki. Tādēļ vecākiem cilvēkiem zobi mēdz būt dzeltenīgāki, jo emalja ar laiku nodilst;
  • uztura paradumi. Ja vēlaties novērst zobu krāsas izmaiņas, tad no uzturā nevar lietot vīnu, kafiju, tēju, balzametiķi, kariju, kā arī citas garšvielas.

Izklausās visai bēdīgi, ka no savas ēdienkartes un dzērienkartes ir jāizslēdz iecienītie produkti, vai ne? Tas nav jādara, jo esam droši, ka White Glo Professional Choice zobu pasta ir pirmais solis ceļā uz baltākiem zobiem un skaistāku smaidu!

Izvēlieties sev piemērotāko zobu pastu

Mūsu piedāvājumā atradīsiet vairāku veidu baltinošās zobu pastas, turklāt katra no tām ir piemērota konkrētiem mērķiem un vajadzībām, piemēram:

  • White Glo Coffe and Tee – tējas un kafijas cienītājiem;
  • White Glo Crave-away – apetītes kontrolei;
  • White Glo Sensitive Forte – jutīgiem zobiem;
  • White Glo Smokers Formula – smēķētājiem.

Izvēlieties sev atbilstošāko baltinošo produktu un sasniedziet lielisku rezultātu jau pēc pāris nedēļu lietošanas. Žilbinošs smaids ir tikai pāris klikšķu attālumā!

01.09.2016
Autors: Valdis Zariņš