Pievienojies SMART NET un ietaupi! Pievienoties

Atlasīšana

Cena
Jauda, W
Ēdiena gatavošanas virsmas garums, cm
Ēdiena gatavošanas virsmas platums, cm
Rāda: 2
Kārtot pēc:
Elektriskais galda grils Cloer 6339
111,00 / gab.
Sadali 12 mēn.
Sadali 24 mēn.
Bezmaksas piegāde
Elektriskais galda grils Cloer 6339
  • Jauda: 1960 W
Piegāde
Preces izņemšana
Elektriskais galda grils Cloer 6750
92,90 / gab.
Bezmaksas piegāde
Elektriskais galda grils Cloer 6750
  • Jauda: 2000 W
  • Ēdiena gatavošanas virsmas garums: 43 cm
  • Ēdiena gatavošanas virsmas platums: 30.5 cm
Piegāde
Preces izņemšana

Pēdējā laika favorītprece ēdiena gatavošanā ir elektriskie grili. Tā ir ierīce, kas produktus uzcep ar karsējošā elementa palīdzību, tātad, neizmantojot liesmu, gāzi vai ogles. Papildus tam, galda grili ir drošāki un ērtāki lietošanā, ar to palīdzību iespējams pagatavot visdažādākos produktus.

Priekšrocības, ko sniedz galda grils?

Viegli pārvietojams – atšķirībā no klasiskajiem dārza griliem šos ir ļoti viegli pārvietot uz vajadzīgo vietu, visbiežāk to var izdarīt viens cilvēks. Vēlies grilēt ēdienu vasaras mājā? Nekādu problēmu! Sagatavo to pārvešanai un baudi maltīti svaigā gaisā.
Aizņem maz vietu – kompaktie izmēri ļauj ierīci uzglabāt pat mazās virtuvēs.
Viegli lietot – darbošanās ar to ir viegla un ātri apgūstama visiem.

Elektriskais grils vai elektriskā panna?

Kritērijs
Elektriskais grils (ar un bez vāka)
Elektriskās pannas
Kam paredzēts?
Gaļa, dārzeņi, zivis
Gaļa, dārzeņi, zivis, olas, grauzdiņi, smalkmaizītes
Iespējamā jauda W
400-3000
1200-3000
Cepšanas ātrums
Grilā bez vāka vistas gaļa cepsies 8-10min, steiks 12-18min; grilā ar vāku - ātrāk
Cepšanas laiks ir līdzvērtīgs gatavosanai uz parastas plīts

Kā izvēlēties galda grilu?

Virsmas materiāls un forma – nepiedegošās virsmas pārklājums neļauj piedegt ēdienam. Gofrētā virsma nedaudz apcepj, nevis izcep pilnībā. Ja gofrētā virsma ir novietota nelielā slīpumā, tas ļauj liekajam šķidrumam notecēt vienā vietā.
 
Temperatūras kontrole – ar to iespējams strauji uzcept ēdienu vai tieši pretēji, gatavot lēni. Viss atkarīgs no nepieciešamā rezultāta.
 
Rezervuārs tauku savākšanai – funkcija drošībai, lai uz virsmas esošie tauki neapdedzinātu.
 
Karstuma indikators – pēc tā iespējams noteikt, vai virsma ir karsta vai atdzisusi. Viegli sekot līdzi, kad drīkst sākt gatavot vai mazgāt. Tāpat arī ar indikatora palīdzību iespējams ievērot papildus drošību, lai nesanāktu nejauši pieskarties karstam grilam.
 
Novietojams uz galda vai grīdas? - uz galda novietojamie ir mazāka izmēra nekā tie, ko varam novietot dārzā vai terasē, kā arī galds dod papildus stabilitāti. Izvēle atkarīga no tā, kur paredzēts grilu novietot darbošanās laikā un cik daudz vienlaicīgi vajadzēs uzcept.
 
Dizains un krāsa – dizaini ir ļoti plašā izvēlē, tā galevonkārt atkarīga no lietotāja gaumes un grilam paredzētās vietas. Savukārt krāsas tiek piedāvātas tādas, kas pārsvarā ir neitrālas un uz kuru fona grūti pamanīt netīrumus. Populārākā ir hroma un nerūsējošā tērauda, pelēka, melna, sudraba. Nedaudz tiek piedāvāta arī baltā krāsa, bet pavisam interesantu lietu cienītājiem iespējams atrast grilus arī sarkanā krāsā, piemēram, Beper.
 
Jauda – atkarīga no lietošanas biežuma un cepšanas daudzuma. Dārzeņiem un citiem viegliem produktiem derēs jauda līdz 1200W, bet gaļas produktiem vajag vairāk, apmēram 3000W, abos gadījumos ja ierīci izmanto tikai reizi pa reizei, bet cep lielos apjomos. Intensīvai ikdienas lietošanai vajag vidēji 2000-3000W, bet izbraukumos vai būšanai vasaras mājā pietiks ap 1000W-1500W .

Kā galda grila cepšanas tehnoloģija atšķiras no parastas gatavošanas?

Galvenā atšķirība, ka nav nepieciešama plīts. Galda grili un multivārāmie katli ir pirmā izvēle, lai nevajadzētu izmantot plīti. Otrs faktors – netiek lietotas taukvielas.
 
Kur pirkt? Iepērkoties internetā, iespējams atrast atsauksmes. Internetveikalā 1a.lv pircēju biežākā izvēle ir Tefal, Jata, Clatronic, Aeno un Proficook. Tikpat bieži tiek pirkti Adler un Steba sviestmaižu tosteri, kā arī dažādas vafeļu pannas – profesionālās Sage vai lētāk nopērkamās Severin. Pie mums esošās regulārās akcijas un izpārdošanas izmanto vairums klientu.

Biežāk uzdotie jautājumi (BUJ)

Kas jāņem vērā, izvēloties elektrisko grilu?
Kur tiks novietots, ko uz tā ceps un cik bieži.
Vai gatavošana uz elektriskā grila prasa ilgāku laiku?
Nē. Izvēloties grilu ar vāku, tas būtiski saīsina procesu.
Elektriskais vai gāzes grils. Kāda atšķirība?
Elektiskajam grilam izmanto elektronerģiju, otram nepieciešama gāze. Elektriskais ir vieglāk pārvietojams un drošāks.
Vai elektriskie grili patērē daudz elektrības?
Nē. Mūsdienās ražo modernus modeļus, kas nepatērē daudz elektrību.
Cik ilgi kalpo elektriskais grils?
Kalpošanas laiks svārstās no 2 līdz 25 gadiem.